Dodano: 2009-08-08 12:58
Carmen--> Okej. Będę to mieć na uwadze.
A co tam jak edytuj, to edytuj :!: Dawno mnie tak nikt nie znobilitował jak ty. Jeszcze taka ciekawa postać, co to w mózgach naszych płaskich miele. Tak :!: Ryjesz berety internautom, ryraczu ty :!:
Dodano: 2009-08-08 13:05
Tak, tak - warto moich rad słuchać, a daleko się zajdzie. 8)
Do trumny, na przykład. Albo do sklepu z zaopatrzeniem myśliwskim (po kuszę, naturalnie). Można też zajść do kościoła (po wodę święconą, bądź po spóźniony sakrament chrztu).
Dodano: 2009-08-08 13:08
Ech i znowu przypominasz mi takiego lebra, co ze mną do gimy łaził :? Też był śmieszny, że szło przy nim boki zrywać i tak se zerwałam, że mi do dziś cielskiem powiewa :roll:
Dodano: 2009-08-08 13:12
A skoro już można tu obrażać cudzą gramatykę, to nie istnieje takie słowo jak "ryracz".
Istnieją słowa: bałędź, świro-psychopata, jetoperz, proglem (O! To się tyczy wielu tutejszych) oraz makolągwa.
Ale "ryracz" mi się nie podoba!
Dodano: 2009-08-08 13:16
Makalągwa jak już silisz się na ekstrawagancję. To taki ptaszek z tego co mi wiadomo.
Dodano: 2009-08-08 13:29
Wiem, że to ptaszek. Ale nazwa mi się podoba. Podobają mi się też nazwy: niecierpek pospolity (to coś o mnie), parzydło leśne, purchawica, bagno zwyczajne. A to wszystko to są nazwy roślinek (Bardzo ładnych roślinek, zresztą :D ).
Dodano: 2009-08-08 13:36
Szkoda, że nie cofnę czasu o rok, nadałabym sobie wówczas nick Purchawica666, byłam za mało bezmyślna ale i tak nie jest źle.
Dodano: 2009-08-09 06:31
| Pan napisał(a): |
|
Chciałabyś się ze mną pokłócić, Envy? |
Jakoś nie widzę powodu dla którego mielibyśmy się posprzeczać :). Ale z tego co pamiętam, to na początku mojej obecności na tym portalu dość często nam się zdarzało kłócić :).
| Carmen napisał(a): |
| Wiem, że to ptaszek. Ale nazwa mi się podoba. Podobają mi się też nazwy: niecierpek pospolity (to coś o mnie), parzydło leśne, purchawica, bagno zwyczajne. A to wszystko to są nazwy roślinek (Bardzo ładnych roślinek, zresztą :D ). |
Jak dla mnie pasujesz na Topinambur :D.
Dodano: 2009-08-09 14:58
To kwestia talentu pisarsko-denerwującego :) . Ale jeśli się postarasz, to może uda ci się tę hołotę rozjuszyć. Nie martw się, to nie takie trudne. Zwłaszcza, że oni najwidoczniej mają nerwicę natręctw.
Dodano: 2009-08-09 15:53
O wypraszam sobie, nie myje łapek co 5 minut
. Dzizusu jeśli tak bardzo chcesz sie pokłócić to coś zaraz z chęcia wymyśle :twisted: .
Dodano: 2009-08-09 16:07
| dzizusu napisał(a): |
| dziwne ze mi nikt nie nawrzucał jeszcze :D :wink: |
besztu besztu :roll:
Dodano: 2009-08-09 17:26
Nieprawdaż! To takie straszne. Wyobrażam sobie, jak okropnie musisz się czuć, rozmawiając z takimi osobami. To musi być katorga dla twego zakrawającego o wszechwiedzę umysłu. Gadać z tymi prostakami - tragedia dla geniusza! Przecież oni nawet nie mają swojego miejsca na tym padole, co znacznie obniża ich zdolność do mądrej i godnej ciebie konwersacji. Biedaku, pewnie przeżywasz kryzys swojego chwalebnego żywota - właśnie się dowiedziałeś, że jesteś jedynym ideałem na tym świecie.
Przyjm moje kondolencje.
Dodano: 2009-08-09 17:57
Wiedz,że wszystkie ortografy, które robię, są z dedykacją dla ciebie. Żebyś miał kogo korygować. Z braku wypowiedzi do skrytykowania zapewne mógłbyś umrzeć. A ja nie lubię mieć ludzi na sumieniu. Szczególnie chorych na głowę biedaków.
Nie mieszkam na wsi. I nie umiem pojąć, jak można KŁAMAĆ, że się umie pisać. Bo nawet do takiego udawania trzeba umieć pisać. Wiesz co, geniuszu? Zaczynasz bredzić.
A jeśli oceniasz ludzi po wieku, to tylko dowodzi tego, jak bardzo jesteś ograniczony. Ilość przeżytych lat może dodać zmarszczek, ale mądrości - niekoniecznie.
Dodano: 2009-08-09 18:15
Ja się nie mylę. Ja zmylam innych. A skoro już o tym mowa, to powiedz, w czym się pomyliłam, o Wszechwiedzący? Chętnie poczytam sobie kolejną manifestację twojego nader wysokiego ego.
Dodano: 2009-08-09 18:18
Carmen - z naszym portalowym "księdzem" nie wygrasz :). Zawsze Cie przegada, a czasami jego kontrargumentem jest poprostu " Nie " XD.
Nooo dzisusu to moge Cie zbesztać? Jestem miła, i jeszcze sie pytam o zgode :twisted: .
Dodano: 2009-08-09 18:27
A ty się niby nigdy nie mylisz, tak? I wydaje ci się, że tak dobrze mnie znasz?
A co do twojej genialnej osoby, to mam świadomość, iż mogłam się mylić. Nie zgadywałam. Po prostu napisałam coś wrednego i tyle. OK, nie znam cię. Ale ja przynajmniej umiem się do tego przyznać. Wiem, że nie można poznać człowieka poprzez jego wypowiedzi w necie. Jednak ty najwidoczniej nie jesteś tego faktu świadomy :) .
Dodano: 2009-08-09 18:30
Kurcze, Envy - widzę, że zarówno ty, jak i reszta użytkowników, po prostu się Pana boicie! "Nie wygrasz z nim". Typowy tekst przerażonego poddanego pod okiem dyktatora.
Dodano: 2009-08-09 19:00
| Envy napisał(a): |
| Carmen - z naszym portalowym "księdzem" nie wygrasz :). Zawsze Cie przegada, a czasami jego kontrargumentem jest poprostu " Nie " XD.
Nooo dzisusu to moge Cie zbesztać? Jestem miła, i jeszcze sie pytam o zgode :twisted: . |
rob co chcesz
Dodano: 2009-08-09 19:03
| Carmen napisał(a): |
| Kurcze, Envy - widzę, że zarówno ty, jak i reszta użytkowników, po prostu się Pana boicie! "Nie wygrasz z nim". Typowy tekst przerażonego poddanego pod okiem dyktatora. |
Carmen chodziło mi o to że konkretnie TY z nim nie wygrasz :D.
Pan - zauważ że słowo KSIĄDZ dałam w cudzysłów :). A Carmen może myśli, że jest sensacją ze względu na uwage jaką jej okazujesz
.
PS. Wygląda na to, że mamy trójkącik
. Gaworzu gaworzu :).
Dodano: 2009-08-09 19:16
Sensacja, że dostała PM ? Czy że dostała ją od Ciebie ?
No widzisz, jak Ty działasz na te młode dziołchy
.
Dodano: 2009-08-09 19:30
No dobra, dobra. Ale osoba z którą bym chciała sie pokłócić raczej mi nie odpisze.
Wiadomo do kogo :
Jesteś hipokrytą i alkoholikiem, który myśli że jak nabluzga komuś po pijaku to jest zajebisty i nalezy mu się poklask. Zmieniasz zdanie co 5 minut jakbyś miał rozdwojenie jaźni. Nie potrafisz dotrzymywac obietnic. Za swoje niepowodzenia obarczasz wszystkich tylko nie siebie. Jak brak Ci odpowiednich argumentów ( w sumie nigdy nie miałes dobrych) to uciekasz sie do żałosnego szatnażu, którym nawet nie wiesz jak bardzo się ośmieszyłeś. Jesteś zerem i ofiarą losu - zresztą tak jak to sam kiedyś stwierdziłeś :).
Dodano: 2009-08-10 09:44
Że mi niby zależy na czyjejś uwadze, tak? Buhahaha! A jeśli już, to na pewno nie na twojej, użytkowniku Pan. Sztywni tu wszyscy jesteście jak kije od szczotek.
A a propos błędów ortograficznych, językowych i takich tam, (które oczywiście tylko ja popełniam), to nie stawiasz przecinków tam, gdzie trzeba. Wybacz, że nie będę TWOICH pomyłek żmudnie wymieniać po kolei, bo nie mam do tego cierpliwości. Poza tym mówiłeś, iż ja "staram się tylko dołożyć". Chyba mówiłeś o sobie, bo ja cię nie wyzywam od najgorszych (publicznie).I ty uważasz się za człowieka, który potrafi poważnie i KULTURALNIE rozmawiać? Wiesz, co? Nie rozśmieszaj mnie.
I nie pochlebiaj sobie tym, że marnuję swój cenny czas i się z tobą kłócę. Przykro mi, że pogardę mylisz z zainteresowaniem swoją osobą.